Retouren en garantie

Wat te doen bij een defect?

Een vroegtijdig defect kan, net als met andere elektronica, ook met een LED-lamp gebeuren.
Om de kwaliteit van onze LED-lampen te garanderen wordt 24 maanden fabrieksgarantie verleend. (Met uitzondering van de LED TL buizen, hierop wordt 36 maanden fabrieksgarantie maanden verleend).
Als een LED-lamp om wat voor reden dan ook (bij normaal gebruik) binnen deze 24 maanden (resp. 36 maanden) defect gaat, ruilen we hem om voor een nieuwe. Stuur de defecte lamp op naar ons adres. Stuur a.u.b. een kopie van de originele factuur mee en vermeld daarop in het kort het probleem van de LED-lamp. We zullen u dan binnen 3 werkdagen een nieuw exemplaar toesturen!

Niet goed, geld terug!

Het kan gebeuren dat een LED-lamp niet aan uw persoonlijke wensen voldoet of dat hij niet goed werkt in uw armatuur. Hiervoor geeft Queled elke klant 14 dagen de tijd om te beslissen of hij de LED-lamp wil houden of niet.

Bent u om wat voor reden dan ook ontevreden over uw aangekochte product, dan kunt u aan ons retourneren, waarna wij het volledige aankoopbedrag terug zullen storten. De producten dienen in originele staat te verkeren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Stuur a.u.b. een notitie mee met de gewenste vervolgactie ( geld retour, omruilen of andere reden)  en vermelding van uw naam, bank- en factuurnummer, dan zullen wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen crediteren.

QueLED B.V.

Magazijn QueLED
De Hemmen 6A
9206 AG Drachten 

Bezoek Adres
Zoete kroon 7
3772HP Barneveld

Verkoop: verkoop@queled.com

Inkoop: inkoop@queled.com

KVK: 68764324
IBAN: NL33ABNA0246904445
BIC: ABNANL2A