Verzendingen

Verzendkosten

Verzendingen worden per pakketpost bezorgd. Bij ons worden geen verzendkosten gerekend.

Verzending

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en PostNL Pakketservice.

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ziet u in uw Bestelstatus een 3S-nummer bij de bestelling. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen.

Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Wanneer uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft en deze is met PostNL Pakketserice verzonden, dan staat er in uw bestelstatus een link (met een 3S-nummer). Als u op deze link klikt komt u op de Track&Trace site van PostNL. Hier kunt u zien waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject. Het kan voorkomen dat u, na het klikken op de link, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

PakjeGemak van PostNL

Wilt u iets bestellen bij QueLED verlichting maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen? U kunt het pakket ook afhalen bij een van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook s’ avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u de standaard verzendkosten. Uw bestelling ophalen waar en wanneer u wilt? Met de Locatiekiezer vindt u alle mogelijke afhaallocaties en openingstijden bij u in de buurt. Volg de instructies in het scherm en vul het gekozen adres vervolgens in bij "Verzenden naar". Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling wordt verzonden, ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 16.00 klaar om afgehaald te worden. Indien u uw mobiele nummer bij uw gegevens achterlaat, ontvangt uw tevens een notificatie per sms op het moment dat u uw bestelling af kunt halen, anders kunt u een e-mail verwachten. Om het milieu te sparen maakt QueLED verlichting voor de verzending zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte dozen.