ESYLUX BEWEGINGSMELDER 24 METER

€ 119,95
Op voorraad
SKU
QL-MD-C360I-24
  • Bewegingsmelder met 360° detectiebereik voor plafondmontage.
  • Groot bereik van maximaal 24 m in diameter bij een aanbevolen montagehoogte van 3 m voor veelzijdige gebruiksmogelijkheden. 
  • Krachtig relais van 16 A (wolfraam voorloopcontact), speciaal geschikt voor het schakelen van capacitieve belastingen, zoals bij elektronische voorschakelapparaten, parallel gecompenseerde fluorescentielampen, compacte fluorescentielampen en spaarlampen. 
  • Optimaal geschikt voor installatie op grote hoogte tot 5 m, zoals sporthallen, magazijnen, enzovoort. 

Automatische lichtregeling voor toepassingen zonder of met zeer weinig daglicht. Eenvoudige programmering via afstandsbediening met 'blue mode'-technologie of met instelelementen (potentiometer). Geïntegreerde omschakelaar voor de instelling via de afstandsbediening of met de instelregelaar – ter voorkoming van foutieve bediening en als sabotagebeveiliging. Vast opgeslagen fabrieksprogramma voor een directe gebruiksgereedheid. Uitschakeling van storingsbronnen door vermindering van de gevoeligheid via de DIP-schakelaar. Extra knopingang met omschakelfunctie 'ruimte = AAN + UIT/gang = AAN'. Standaarduitvoering als inbouwapparaat. Opbouw- of plafondinbouwmontage met accessoires. Grote bedradingsruimte dankzij de geringe inbouwdiepte van de powerbox. Snelle en eenvoudige aansluiting via steekklemmen. Uitbreiding van het detectiebereik door parallelschakeling van maximaal 8 melders.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:ESYLUX BEWEGINGSMELDER 24 METER